> Bortom Cycling
> Private Branding
> Profilskaparen
> Gjuteriet
AKTUELLT

Cai i unikt samarbete

med Bengt & Lotta

Ljusstakar, böcker, filtar och textil har fått bära motiven. Nu är tiden kommen för strumpor. Genom Cai har detta blivit möjligt. 

LÄS MER >

KATALOG

Vår senaste katalog!

Ladda ner den idag.

Här kan du ladda ner vår senaste katalog. I vår kollektion hittar du allt ifrån sköna

strumpor för fest och vardag till slitstarka strumpor i flexibla material för hårt arbete

och tufft friluftsliv. VI har även en katalog med hela vår Bengt&Lotta-kollektion.

 

LADDA NER CAI>

 

LADDA NER BENGT&LOTTA>

   

Företaget Bortom Cycling om samarbetet med Cai

 

”Cai har haft ett öppet sinne att skapa någonting nytt med en personlig touch. Vi har beskrivit behoven och de har gett oss kunskap om ull, material, strumpor, och tillverkning”

 

Bortom Cycling är ett företag grundat av Tobias Dahlström och Calle Andersson. De startade 2017, och har lagt sitt största fokus på att ta fram strumpor som är specialanpassade för cykling. De är själva dedikerade cyklister och såg en möjlighet för nya produkter på marknaden. Att tänka nytt, funktion med en smart twist, har hela tiden varit ambitionen.

 

– Det började med att vi försökte få vår första strumpa specialanpassad för cykling under vinterhalvåret. Den behöver vara isolerad och hålla värmen, stå emot slitage och ha en bra passform som gör att den sitter kvar på foten. Våra strumpor skiljer sig på så sätt att det är få som har så hög ullprocent, även skaftet är högre. Att de sedan är tillverkade i Sverige och Småland är något som många gillar.

 

 

– Allt startade med ett samtal med Cai där vi diskuterade idéer och tankar, som sedan ledde till verklighet. De har varit ett riktigt bra bollplank för vad som är möjligt för oss att uppnå. Vi har fått besöka fabriken med våra designers, och sen har prototyper man kunde känna på och justera skickats fram och tillbaka tills vi fick det resultat vi var ute efter.

 

Smygstarten med vinterstrumpan gick över förväntan och Bortom Cycling blev omskrivna i flera artiklar. Med enbart hjälp av marknadsföring på Instagram sålde strumporna nästan slut. I dagsläget har ytterligare två strumpor inriktade mot vår och sommar tagits fram.

Cai AB, Hånger, 331 94 Värnamo | Tel. 0370-418 00 | Fax 0370-418 01 | cai@cai.se