> Bortom Cycling
> Private Branding
> Profilskaparen
> Gjuteriet
AKTUELLT

Cai i unikt samarbete

med Bengt & Lotta

Ljusstakar, böcker, filtar och textil har fått bära motiven. Nu är tiden kommen för strumpor. Genom Cai har detta blivit möjligt. 

LÄS MER >

KATALOG

Vår senaste katalog!

Ladda ner den idag.

Här kan du ladda ner vår senaste katalog. I vår kollektion hittar du allt ifrån sköna

strumpor för fest och vardag till slitstarka strumpor i flexibla material för hårt arbete

och tufft friluftsliv. VI har även en katalog med hela vår Bengt&Lotta-kollektion.

 

LADDA NER CAI>

 

LADDA NER BENGT&LOTTA>

   

Carl-Johan Bengtsson på Roupéz Profile om profilstrumpor från Cai

 

”En bekväm profilstrumpa som håller länge gör hela skillnaden, de kunder som använt Cais produkter är ofta positivt överraskade över den höga kvaliteten.”

 

Profilföretaget Roupéz Profile har haft ett samarbete med Cai sedan 25 år tillbaka. De anser att en av de stora fördelarna med Cai är att de genom alla år alltid levererat en hög och jämn kvalitet. De slutkunder som använt Cais produkter upplever att de får profilprodukter som håller längre.
 
Det stora genombrottet för profilstrumpan var egentligen när man kom på att det inte nödvändigtvis behövde vara en enfärgad standardstrumpa med logotyp på skaftet. Cai kunde istället erbjuda ett brett sortiment av strumpor i olika modeller och material, och med stor flexibilitet i mönster- och färgval. I och med den utvecklingen öppnade sig fler dörrar för Roupéz Profile som i sin tur kunde marknadsföra profilstrumpor med unika uttryck tack vare valmöjligheter i mönster, färg och budskap. Man insåg även att om logotypen istället var placerad exempelvis under foten, blev strumpan mer attraktiv och användbar.

 
För Roupéz Profile är det viktigt att kunna erbjuda profilartiklar som håller god kvalitet och hållbarhet men även har ett stort utrymme för kreativitet. Allt detta i kombination med att kunna erbjuda svensktillverkade produkter har skapat en stabil och långvarig relation mellan Cai och Roupéz Profile.

Cai AB, Hånger, 331 94 Värnamo | Tel. 0370-418 00 | Fax 0370-418 01 | cai@cai.se