> Profil Cai
> Janus
AKTUELLT

Cai i unikt samarbete

med Bengt & Lotta

Ljusstakar, böcker, filtar och textil har fått bära motiven. Nu är tiden kommen för strumpor. Genom Cai har detta blivit möjligt. 

LÄS MER >

KATALOG

Vår senaste katalog!

Ladda ner den idag.

Här kan du ladda ner vår senaste katalog. I vår kollektion hittar du allt ifrån sköna

strumpor för fest och vardag till slitstarka strumpor i flexibla material för hårt arbete

och tufft friluftsliv. VI har även en katalog med hela vår Bengt&Lotta-kollektion.

 

LADDA NER CAI>

 

LADDA NER BENGT&LOTTA>

   
Profil
Låt fantasin flöda och ge oss utmaningen att genom-föra din idé på en härlig strumpa med önskad logo. Idag behöver en profilstrumpa inte bara vara en svart enkel strumpa med en ”tråkig” logo. Lek med färger och mönster för att göra din strumpa till något som alla kommer ihåg. Vågar ni – så vågar vi!

Kvalitetsstrumpor som håller länge

 

För oss är det viktigt att en profilstrumpa har lika hög kvalitet och håller lika länge som en vanlig strumpa. Därför tillverkar vi profilartiklar av flera olika produkter från vårt sortiment. En profilstrumpa som håller länge är inte bara relevant för oss utan bidrar dessutom till en positiv uppfattning om företaget som satt sin logotyp på strumpan!

Skapa helt unika profilstrumpor

 

På vår profilavdelning har vi möjlighet att sticka in mönster, logotyper och texter helt efter kundens egna önskemål och skisser. Möjligheterna inom färg- och mönsterval gör att vi kan tillverka profilstrumpor som blir helt unika! Här är några exempel på strumpor vi tillverkat som profilstrumpor.

 

 

Skapa en tydlig igenkänning genom att göra en strumpa i företagets egen specifika färg.

Cai AB, Hånger, 331 94 Värnamo | Tel. 0370-418 00 | Fax 0370-418 01 | cai@cai.se