> Bortom Cycling
> Private Branding
> Profilskaparen
> Gjuteriet
AKTUELLT

Cai i unikt samarbete

med Bengt & Lotta

Ljusstakar, böcker, filtar och textil har fått bära motiven. Nu är tiden kommen för strumpor. Genom Cai har detta blivit möjligt. 

LÄS MER >

KATALOG

Vår senaste katalog!

Ladda ner den idag.

Här kan du ladda ner vår senaste katalog. I vår kollektion hittar du allt ifrån sköna

strumpor för fest och vardag till slitstarka strumpor i flexibla material för hårt arbete

och tufft friluftsliv. VI har även en katalog med hela vår Bengt&Lotta-kollektion.

 

LADDA NER CAI>

 

LADDA NER BENGT&LOTTA>

   

Cai om Private Branding

 

”Oavsett behov så har vår styrka alltid
varit att vi kunnat jobba fram en bra
produkt tillsammans med kunden.”

 

Genom generationer av strumptillverkning och kundanpassning har vi på Cai utvecklat ett arbetssätt där kundens behov och önskemål alltid är i fokus. På så vis kan vi erbjuda nära samarbeten, såväl i utvecklingsfasen som i tillverkningsprocessen. Med vårt Private Branding-koncept levererar vi både i stora och mindre kvantiteter. Vi har genom åren jobbat med en mängd olika varumärken. Alltifrån Svea, Nudie, Woolisar till Scania och Husqvarna, etc.

 

– Vissa kunder vet precis hur de vill ha det, då går det relativt snabbt att få igång produktionen. Medan andra har en vision om utseende, funktion, olika kollektioner, osv. Oavsett behov så har vår styrka alltid varit att vi kunnat jobba fram en bra produkt tillsammans med kunden. Vårt geografiska läge gör att vi snabbt kan få fram fysiska prover. Att kunna titta på olika material och tillvägagångssätt i verkligheten är också något som underlättar oerhört i ett tidigt skede i projekten.

 

Är du ute efter en leverantör för private branding? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi jobbar!Cai AB, Hånger, 331 94 Värnamo | Tel. 0370-418 00 | Fax 0370-418 01 | cai@cai.se