I Hånger, i djupaste Småland, har vi på Cai designat och utvecklat strumpor sedan 1946. I vår kollektion hittar du alltifrån sköna strumpor för fest och vardag till slitstarka strumpor i flexibla material för hårt arbete och tufft friluftsliv. Vi har dessutom Private brands för detaljhandels- och profilföretag.

 

> Historik
> Framtidsvision
AKTUELLT

Cai i unikt samarbete

med Bengt & Lotta

Ljusstakar, böcker, filtar och textil har fått bära motiven. Nu är tiden kommen för strumpor. Genom Cai har detta blivit möjligt. 

LÄS MER >

KATALOG

Vår senaste katalog!

Ladda ner den idag.

Här kan du ladda ner vår senaste katalog. I vår kollektion hittar du allt ifrån sköna

strumpor för fest och vardag till slitstarka strumpor i flexibla material för hårt arbete

och tufft friluftsliv. VI har även en katalog med hela vår Bengt&Lotta-kollektion.

 

LADDA NER CAI>

 

LADDA NER BENGT&LOTTA>

   

 

Över 70 års kunskap och erfarenhet gör att vi kan tillverka strumpor i världsklass. Tack vare en noga framställd materialutveckling kan vi ta fram spännande lösningar för bästa form och funktion. För oss har det alltid varit naturligt att ta fram produkter i genuina material med hög kvalitet. På så sätt har vi bevarat traditionen och kunnandet om de speciella nordiska förhållandena.
 
Vi strävar efter nära och långvariga relationer där kundens behov och önskemål alltid är i fokus. Den geografiska närheten och långa erfarenheten gör att vi i nära dialog kan bolla fungerande lösningar. 

 
Vi är det lilla företaget med stor genuinitet och där personlighet går som en röd tråd hela vägen till slutkonsument. Privilegiet att tillverka unika strumpor i toppkvalitet till alla och envar, är en stor ära för oss.

Cai AB, Hånger, 331 94 Värnamo | Tel. 0370-418 00 | Fax 0370-418 01 | cai@cai.se