//Om oss - Ullstrumpor i världsklass

I Hånger, i djupaste Småland, har vi på Cai designat och utvecklat strumpor sedan 1946. I vår kollektion hittar du alltifrån sköna strumpor för fest och vardag till slitstarka strumpor i flexibla material för hårt arbete och tufft friluftsliv. Vi har dessutom Private brands för detaljhandels- och profilföretag.

 

 

Över 70 års kunskap och erfarenhet gör att vi kan tillverka strumpor i världsklass. Tack vare en noga framställd materialutveckling kan vi ta fram spännande lösningar för bästa form och funktion. För oss har det alltid varit naturligt att ta fram produkter i genuina material med hög kvalitet. På så sätt har vi bevarat traditionen och kunnandet om de speciella nordiska förhållandena.
 
Vi strävar efter nära och långvariga relationer där kundens behov och önskemål alltid är i fokus. Den geografiska närheten och långa erfarenheten gör att vi i nära dialog kan bolla fungerande lösningar. 

 
Vi är det lilla företaget med stor genuinitet och där personlighet går som en röd tråd hela vägen till slutkonsument. Privilegiet att tillverka unika strumpor i toppkvalitet till alla och envar, är en stor ära för oss.